Personal

Faceti cunostinta cu echipa noastra

Personalul nostru amabil, bine instruit si cu experienta relevanta in domeniul medicinii veterinare, va sta oricand la dispozitie.

Dr.-Doana-Valentin

Doana Valentin

Doctor veterinar

Dr. Doana Valentin este absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti, promotia 1999. Avand o experienta de peste 12 ani in domeniul medicinii veterinare  Dr. Doana Valentin are competente in medicina interna, dermatologie, chirurgie abdominala, ortopedie, etc.

Burlacu Nicoleta

Doctor veterinar

Dr. Burlacu Nicoleta Roxana este absolventa a Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti, promotia 2012. A acumulat experienta lucrand pe durata facultatii ca asistent veterinar, iar dupa absolvire profeseaza ca medic veterinar generalist. S-a alaturat echipei noastre incepand cu anul 2013.

roset oana irina

Roset Oana Irina

Tehnician veterinar

Absolventa a Colegiului tehnic “V. Hornaj” cu atestat de tehnician veterinar. Cu experienta de peste 4 ani in cadrul unor cabinete veterinare din Bucuresti, indeplineste sarcini veterinare de consultanta si asista medicul veterinar la efectuarea de interventii si operatii.

toma daniel dresaj canin

Toma Daniel

Tehnician veterinar si instructor dresaj

Toma Daniel destine atestat de  tehnician veterinarsi detine o  experienta de peste 6 ani in domeniul veterinar. Detine de asemenea diploma de instuctor de dresaj canin eliberata de Asociatia Chinologica Romana

Nita Georgiana

Nita Georgiana Cristina

Asistent veterinar

Nita Georgiana Cristina, activeaza in cadrul cabinetului veterinar incepand cu anul 2014. Indeplineste sarcini veterinare de consultanta si asista medicul veterinar la efectuarea de interventii si operatii.

ingrijitor-animale

Galeata Marius

Ingrijitor animale

Activeaza in cadrul cabinetului veterinar din anul 2010.  Tine in evidenta si are grija de animalele aflate sub tratament sau in sedere temporara in cabinetul nostru.